четвер, 27 червня 2013 17:07

На Кіровоградщині шахраї працюють під видом податківців

На Кіровоградщині шахраї працюють під видом податківців
Фото: molbuk.ua

На території Кіровоградської області діють шахраї, які представляються керівниками податкових інспекцій. Вони телефонують до підприємців і просять надати матеріальну допомогу "для зустрічі перевіряючих", повідомляють у прес-службі Головного управління Міндоходів у Кіровоградській області.

"Шахрай зазвичай представляється керівником податкової, де щойно призначили нового очільника. Дзвонять до якогось підприємця й просять у нього від 5 до 10 тисяч гривень. Якщо відчувають, що той вагається або каже, що треба з кимось порадитися, більше на той номер не дзвонять", - розповів  старший оперуповноважений з особливо важливих справ відділу внутрішньої безпеки 30-річний Едуард Джоган.
Після цього на номер мобільного, з якого дзвонили шахраї, додзвонитися не можливо. Він вимкнений.

"Якщо ж підприємець відразу погоджується надати гроші, кажуть, що по них під'їде таксі. Мовляв, пакет з грошима треба віддати водію. Таксисту кажуть ім'я, щоб він назвав від кого приїхав за передачею. Така схему шахраї з початку року використовували не лише в Кіровограді, а й у райцентрах", -  сказав Джоган.

Він наголошує, що зазначені особи не мають ніякого відношення до Головного управління Міндоходів у Кіровоградській області. І просить тих, кому телефонували з пропозицією надати гроші, щоб зверталися за тел..: (0522) 24-06-00.

Зараз ви читаєте новину «На Кіровоградщині шахраї працюють під видом податківців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі