вівторок, 09 квітня 2013 17:04

На Кіровоградщині кран розчавив робітника

На Кіровоградщині кран розчавив робітника
Фото: www.avis.ru

8 квітня о 9.40 у Кіровограді на підприємстві "Вторинні ресурси" загинув 49-річний слюсар-ремонтник. Чоловіка затиснуло у барабанному механізмі мостового крану. Тіло працівника діставала рятувальна служба. Роботи по вилученню тривали до 13 години, повідомляють у прес-службі ДСНС у Кіровоградській області.

"Це трапилося на висоті близько 20 м. Працівники займалися ремонтом редуктора підіймання вантажу. Якимось чином розмотався трос і слюсаря затягло між барабаном і двигуном. Смерть наступила миттєво. З'ясовуванням причин та обставин нещасного випадку займається спеціальна комісія, створена нашим управлінням", - розповів начальник відділу територіального управління Держгірпромнагляду у Кіровоградській області Роман Зябликов.

Цього року це вже другий випадок загибелі слюсаря на робочому місці. Перший трапився в кінці березня на підприємстві "Кіровоградський завод гідравлічних машин "Цукрогідромаш". Там на території ливарного цеху 48-річний працівник був смертельно травмований ножами сумішоприготувальних бігунів. Це трапилося тоді, коли інший робітник натиснув кнопку пуску апарату. У 2012 році на Кіровоградщині на робочих місцях загинуло 12 осіб.

Зараз ви читаєте новину «На Кіровоградщині кран розчавив робітника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі