четвер, 14 березня 2013 10:57

На Кіровоградщині чоловік убив сусіда, бо у того не було цигарок

На Кіровоградщині чоловік убив сусіда, бо у того не було цигарок
Фото: m.newsru.com

Працівники Онуфріївського райвідділу міліції Кіровоградської області затримали 50-річного жителя одного з сіл. Чоловіка підозрюють у вбивстві сусіда, повідомляють у прес-службі обласної міліції.

"До дільничного інспектора подзвонив 48-річний чоловік. Сказав, що вранці пішов до сусіда по воду. Побачив, що в хаті відкриті вхідні двері. Пішов вияснити причину. Коли зайшов у будинок, то в одній із кімнат побачив на дивані мертвого господаря. Вже встановлено, що пізно ввечері до нього приходив інший сусід, що живе через хату. Він молодший за господаря на два роки. Вони між собою конфліктували. Цього разу попросив у господаря цигарок. Той сказав, що немає. Обоє були напідпитку. Почали сваритися. Розлючений гість схопив зі столу кухонного ножа і наніс два удари. Один в шию, інший в серце. Опісля потерпілого залишив на дивані і пішов геть. Кухонний ніж зі слідами крові зловмисник викинув тут же у дворі", - розповів перший заступник начальника Онуфріївського райвідділу міліції 37-річний Анатолій Білко.

В якому селі це трапилося, в міліції не кажуть, поки триває слідство.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 "Умисне вбивство", санкцією якої передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.

Зараз ви читаєте новину «На Кіровоградщині чоловік убив сусіда, бо у того не було цигарок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі