понеділок, 28 грудня 2015 11:01

На Київщині самооборонівці підстрелили домушника з гранатою

На Київщині самооборонівці підстрелили домушника з гранатою
Фото: semiluki.bloknot-voronezh.ru

Самооборона села Красилівка Броварського району відкрила вогонь із рушниці по чоловікові, який намагався обікрасти будинок.

Як повідомляє прес-служба Національної поліції, із пораненням злодія відправили до лікарні.

"Потерпілий - 35-річний мешканець Чернівецької області – промишляв на Київщині крадіжками. Так, з метою пограбування він серед білого дня незаконно проник до чужого помешкання. Однак довести свою справу йому завадив сусід господаря будинку, який помітив чужака і викликав місцеву самооборону.

Члени громадського формування, які патрулювали вулиці та забезпечували громадський порядок у селі, застали зловмисника "на гарячому", коли той господарював у чужому будинку і придивлявся, що поцупити. Грабіжник, погрожуючи застосувати гранату, почав тікати. Аби його спіймати, один із членів самооборони попередив його, що якщо він не зупиниться, то він стрілятиме. Однак зловмисника це не зупинило, тож добровольцю довелося застосувати власну зареєстровану мисливську зброю, поранивши втікача в ногу", - йдеться у повідомленні.

Після того самооборонівці надали першу медичну допомогу злодієві і викликали поліцію та "швидку".

"У нього в рюкзаку правоохоронці виявили та вилучили чужі речі, які він украв з інших двох будинків. 39-річний чоловік, який стріляв у зловмисника, дав правоохоронцям правдиві свідчення", - додають у поліції.

Наразі проводиться досудове розслідування.

Зараз ви читаєте новину «На Київщині самооборонівці підстрелили домушника з гранатою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі