субота, 28 вересня 2013 16:26

На Хмельниччині наркотиками приторговували діти вчителів

На Хмельниччині наркотиками приторговували діти вчителів
Фото: google.com.ua

У Хмельницькій області співробітники міліції затримали двох 16-річних юнаків під час продажу марихуани своїм одноліткам. Їм загрожує від 3 до 8 років позбавлення волі за незаконний збут наркотиків.

Як повідомляє прес-служба МВС України, юнаки заробляли гроші шляхом пошуку та збуту наркотиків своїм товаришам. "Схема була простою: купували в обласному центрі марихуану, а вдома подрібнювали і фасували. Один з них шукав клієнтів серед місцевої молоді, а потім знайомив зі своїм другом, який власне і продавав заборонений товар", - повідомив начальник Деражнянського райвідділу міліції Віктор Шуляренко.

У школі у затриманих були проблеми з дисципліною, але вчителі і не підозрювали про їхню незаконну діяльність так як батьки обох - педагоги.

Раніше проблем із законом молоді люди не мали, тому до суду міліція обмежилася домашнім арештом, з можливістю продовжувати навчання. Неповноліття не врятує зловмисників від відповідальності, термін покарання буде відомий після винесення вироку.

Співробітники міліції займаються пошуками тих, хто втягнув дітей у наркобізнес і поставляв їм зілля в обласному центрі.

Зараз ви читаєте новину «На Хмельниччині наркотиками приторговували діти вчителів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі