неділя, 13 березня 2022 13:53

Спецтема: Війна Росії проти України

На Херсонщині росіяни викрали бізнесмена Панькова - депутат

На Херсонщині росіяни викрали бізнесмена Панькова - депутат
На Херсонщині росіяни викрали бізнесмена Панькова. Фото: vsinovyny24

Росіяни викрадають усе більше тих, хто не погоджуються співпрацювати з окупаційним режимом.

На Херсонщині викрали підприємця В'ячеслава Панькова, який має проукраїнську позицію. Про це повідомив депутат з Херсону в ефірі національного телемарафону.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Окупанти викрали мера Дніпрорудного

"Викрали В'ячеслава Панькова. Це бізнесмен з Херсонщини. Ніхто не знає, де він", – розповів депутат.

Зазначив, що росіяни також обкрадають підприємців.

В Херсоні продовжують мітинги проти російської окупації. 13 березня жителі міста знову збираються на площі міста, аби довести, що Херсон - це Україна.

Щоб придушити спротив українців окупанти встановлюють незаконні обмеження для жителів Херсонщини. Зокрема, в тимчасово окупованих містах Нова Каховка, Таврійськ та Каховка.

Зокрема, росіяни встановлюють комендантську годину, забороняють будь-які види вогнепальної, холодної, спортивної зброї, вибухових та піротехнічних виробів, боєприпасів, спеціальних нелетальних засобів. Крім того, не дозволяють проводити мітинги та акції протесту. Називають їх "несанкціонованими". Ще одне обмеження стосується заборони на збір та поширення інформації щодо військ та військової адміністрації.

Зараз ви читаєте новину «На Херсонщині росіяни викрали бізнесмена Панькова - депутат». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі