понеділок, 08 лютого 2016 12:47

На Донецькому фронті триває снайперська війна. Карта РНБО

Автор: mediarnbo.org
 

Бойовики продовжують обстрілювати українських військових із забороненого озброєння. Також у небі над Донбасом активізувалися ворожі безпілотники.

Про це на брифінгу повідомив спікер адміністрації президента України з питань АТО Андрій Лисенко, передає Gazeta.ua.

"На Луганському напрямку вчора було абсолютно спокійно.

На Донецькому, а саме на Світлодарській дузі, у передмістях Горлівки та поблизу Донецького аеропорту тривають бойові дії низької інтенсивності. Кілька разів противник застосовував важке озброєння, а саме міномети та бронетехніку. Також одразу на кількох ділянках фронту триває снайперська війна.

На Маріупольському напрямку противник зосередив свою активність поблизу Красногорівки та Мар'їнки. На цих рубежах оборони активні обстріли противника розпочалися вчора вранці та тривали до пізнього вечора. П'ять разів наші позиції були обстріляні з мінометів різних калібрів. Також по наших військових неодноразово відкривали вогонь снайпери НЗФ. Кілька провокацій противника відбулося поблизу Старогнатівки та Гранітного.

Також на Маріупольському напрямку різко активізувались польоти ворожих БПЛА. Учора там було зафіксовано 11 таких прольотів. Ще один безпілотник було виявлено на Луганщині, неподалік міста Щастя", - розповів Лисенко.

Зараз ви читаєте новину «На Донецькому фронті триває снайперська війна. Карта РНБО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі