вівторок, 06 травня 2014 13:49

На Дніпропетровщині чоловік хотів стрибнути з куполу храму

На Дніпропетровщині чоловік хотів стрибнути з куполу храму
Фото: ridna.ua

5 травня у селі Межирич Павлоградського району на Дніпропетровщині місцевий житель намагався покінчити життя самогубством.

Чоловік хотів стрибнути з куполу місцевого Свято-Стретинського храму. Від суїциду чоловіка врятували співробітники 27-ї державної пожежно-рятувальної частини ГУ ДСНС України в Дніпропетровській області.

"Коли рятувальники прибули на місце, чоловік знаходився у віконному отворі малого куполу церкви. Це близько 15 метрів від землі, - розповіли у прес-службі ГУ ДСНС Дніпропетровської області. - Драбиною рятувальники піднялися до чоловіка. Обв'язали його поясом з мотузкою та спустили на землю. Потім передали правоохоронним органам. Чоловік мав нездоровий вигляд, поводився дивно. Викликав підозри на психічний розлад".

Порятунком чоловіка займалися п'ятеро співробітників ДСНС. Була залучена одна пожежно-рятувальна машина. Наразі чоловік проходить медичне обстеження у центральній районній лікарні.

Зараз ви читаєте новину «На Дніпропетровщині чоловік хотів стрибнути з куполу храму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі