субота, 05 квітня 2014 16:20

На Черкащині побили й викрали активіста Майдану
4

Василя Сергієнка, громадського активіста й журналіста, побила біля власного будинку, а потім викрала група невідомих учора ввечері в Корсуні-Шевченківському, що на Черкащині.

На чоловіка напали троє біля воріт, зчинилася бійка, Василь почав тікати до хати, але його наздогнали й силою заштовхали в білу "Ладу Пріорі" та відвезли в невідомому напрямку.

"Нам стало відомо про побиття й викрадення від сусідів, − розповідає сотник місцевої Самооборони Олег Собченко. – Одразу весь загін сотні виїхав на пошуки. Ми об'їхали місто, прочесали посадки й прилеглі території. За 10 кілометрів від Корсуня на трасі знайшли велику пляму свіжої крові. За контурами плями видно, що людина вже не рухалася, а просто стікала".

Василь Сергієнко тиждень тому скаржився, що йому погрожували. А сусіди помітили стеження. Кажуть, що авто (біла "Лада Пріора"), в яке посадили Василя Сергієнка, бачили біля будинку кілька разів.

"У Василя була звичка приблизно в один і той же час ввечері закривати ворота, тому ми підозрюємо, що його й на цьому підстерегли, - говорить сотник. – Основна версія - помста за політичну та громадську позицію Василя, бо ніякого бізнесу він не мав. Василь - учасник усіх протестних акцій, починаючи з 90-х років, активний учасник Євромайдану та Самооборони".

На разі Сергієнко – заступник голови Народної Ради Корсунщини.

Місцева міліція провадить кримінальну справу по факту побиття та викрадення, самооборона Корсуня та Черкас та небайдужі громадяни допомагають у прочісуванні місцевості у пошуках зниклого.

Зараз ви читаєте новину «На Черкащині побили й викрали активіста Майдану». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі