неділя, 26 лютого 2023 16:15

Спецтема: Війна Росії проти України

На білоруському аеродромі в Мачулищах пролунали вибухи

На білоруському аеродромі в Мачулищах пролунали вибухи
У Білорусі на військовому аеродромі "Мачулищі", звідки злітають російські ракетоносії МіГ-31, пролунали вибухи. Фото: ілюстративне, Getty Images

У неділю, 26 лютого, у Білорусі на військовому аеродромі "Мачулищі", звідки злітають російські ракетоносії МіГ-31, пролунали вибухи.

Внаслідок вибухів пошкоджено російський транспортний літак та снігоприбиральну техніку. Про це повідомила опозиційна організація BYPOL у Telegram.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Маріупольська "бавовна" викликала в окупантів заціпеніння та шок – Андрющенко

Наразі в районі аеродрому місцеві жителі спостерігають безліч військових та екіпажі поліції, які перевіряють усі автомобілі навколо.

Що стало причиною вибуху, поки не повідомляють.

Прикордонники Білорусі, яка вже рік є стартовим майданчиком для російських атак на Україну, скаржаться, що українські військові ображають їх різними жестами на кордоні.

Такі дії з боку представників українських збройних формувань у Білорусі назвали провокаційними. Про це повідомив прикордонний комітет Білорусі в Telegram.

Також у прикордонному комітеті Білорусі заявили, що ЗСУ встановлюють протитанкові міни на дорогах перед пунктом пропуску Виступовичі.

Вони навіть роблять вигляд, що не розуміють, навіщо це робиться.

Зараз ви читаєте новину «На білоруському аеродромі в Мачулищах пролунали вибухи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі