вівторок, 14 квітня 2020 21:26

Чоловік збив жінку та спалив її тіло

Чоловік збив жінку та спалив її тіло
Водієві загрожує 8 років позбавлення волі. Фото: Нацполіція

На Харківщині водій збив жінку, після чого відвіз її тіло в сусідню область та спалив.

Про зникнення жінки в місцеву поліцію повідомив її чоловік, передає прес-служба поліції Харківської області.

За словами чоловіка, його 59-річна дружина вдень вийшла на вулицю, після чого зникла. Правоохоронці виявили на дорозі сліди, характерні для ДТП. На асфальті знайшли фрагменти битого скла і жіночий черевик, який упізнав заявник. Також у той же день у поліцію звернувся 31-річний чоловік, який зізнався, що збив жінку.

"Він заявив, що 12 квітня близько 15:00 їхав на автомобілі "ВАЗ Калина" через село Домаха міста Лохова. На вулиці Молодіжній він не помітив пішохода, яка рухалася по узбіччю в попутному з ним напрямку. Від отриманих травм жінка померла на місці. Щоб приховати факт ДТП, чоловік затягнув тіло жінки в авто і вивіз у Донецьку область, де підпалив і закопав", - розповіли у поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Водій розчавив на дорозі ремонтника

Чоловік залишив свій автомобіль на території Донецької області, а потім повернувся додому. Водієві загрожує до восьми років позбавлення волі.

У Києві на Харківському шосе автомобіль Skoda Octavia із синіми номерами Міністерства внутрішніх справ на смерть збив пішохода. Чоловік порушив правила дорожнього руху.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік збив жінку та спалив її тіло». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі