четвер, 26 серпня 2021 14:32

Чоловік намагався зупинити рейсовий автобус, погрожуючи підірвати гранату

Автор: hr.npu.gov.ua
  51-річний чоловік напідпитку вимагав зупинити автобус на перекур, погрожуючи підірвати гранату
51-річний чоловік напідпитку вимагав зупинити автобус на перекур, погрожуючи підірвати гранату

На Херсонщині пасажир міжміського рейсу за відмову водія зупинитися проявив агресію та погрожував підірвати гранату.

Про це повідомили у відділі комунікації ГУ НП у Херсонській області.

Подія сталася 25 серпня неподалік від міста Берислав у рейсовому автобусі, що прямував із селища Лазурне Херсонської області до міста Кам'янське Дніпропетровської області. Пасажир спровокував конфлікт із водієм і погрожував підірвати гранату.

"На лінію 102 зателефонував водій рейсового автобуса й повідомив, що в автобусі перебувають 26 пасажирів, серед яких один агресивно налаштований. Він погрожує підірвати гранату, хоча жодного підозрілого предмета в нього немає. Також водій повідомив, що через п'ять хвилин вони будуть на автостанції в Бериславі", - розповіли в пресслужбі поліції.

На місце негайно прибули керівництво та слідчо-оперативна група Бериславського районного відділу поліції. Під час побіжної перевірки та огляду речей чоловіка підозрілих предметів не виявили.

Правопорушником виявився 51-річний житель Дніпропетровської області, який їхав із відпочинку додому. Причину вчинку пасажир, у якого були явні ознаки алкогольного сп'яніння, пояснив тим, що хотів покурити, а водій відмовився зупинитися.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поліція встановила хуліганів, які перетворили вагон метро на курилку

Як повідомив начальник Бериславського районного відділу поліції Олексій Пєшков, на пасажира склали адмінпротокол за дрібне хуліганство та появу в п'яному вигляді в громадському місці.

Покаранням за перший злочин є штраф від 51 грн до 119 грн або виправні роботи 40-60 год. з відрахуванням 20% заробітку, або адмінарешт на 15 діб. За друге правопорушення закон передбачає покарання у вигляді штрафу від 17 грн до 85 грн.

У середу, 4 серпня, ветеран АТО Володимир Прохнич прийшов до будівлі Кабінету міністрів у Києві й погрожував її підірвати.

За попередніми даними, захопник Кабміну - інвалід війни. Знайомий чоловіка характеризує його як "нормального, адекватного хлопця".

Зараз ви читаєте новину «Чоловік намагався зупинити рейсовий автобус, погрожуючи підірвати гранату». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі