середа, 04 серпня 2021 11:10

Чоловік з гранатою вдерся в Кабмін і погрожує його підірвати
4

Фото: скріншот з відео

У середу, 4 серпня, невідомий чоловік прийшов до будівлі Кабінету міністрів у Києві й погрожував її підірвати.

Відповідне відео поширив голова правління ВГО "Стоп корупції" Ігор Бондарчук у Facebook.

На кадрах видно, як агресивний чоловік, тримаючи в руках предмет, схожий на гранату, вимагає представника КМУ зайти в будівлю.

Герой відео стверджує, що він сапер у минулому й "живим не піде, сяде на 10 років". Також просить чоловіків заходити в будівлю, а жінок - ні.

"Це захоплення будівлі. У мене бойова граната, прибирайте людей", - кричить він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловік тримав вдома арсенал зброї: фото

За попередніми даними, захопник Кабміну - інвалід війни. Знайомий чоловіка характеризує його як "нормального, адекватного хлопця", пише "Стопкор".

"Можливо в нього стався нервовий зрив", - зазначив знайомий .

На даний час із чоловіком проводять перемовини.

"На місці події присутнє керівництво Нацполіції та поліції Києва. У випадку відмови добровільно припинити правопорушення, до чоловіка застосують поліцейські заходи, передбачені законом", - повідомила пресслужба МВС.

Обережно, відео містить ненормативну лексику.

У лютому 2021 року в Кривому Розі чоловік повідомив, що планує підірвати багатоповерхівку, де, зокрема, проживають батьки президента Володимира Зеленського.

Повідомлення перевірили. Ніяких вибухонебезпечних предметів і речовин не знайшли. Затриманим через повідомлення виявився місцевий житель, пенсіонер. Його засудили на чотири роки позбавлення волі з випробувальним терміном два роки.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік з гранатою вдерся в Кабмін і погрожує його підірвати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі