вівторок, 02 червня 2020 21:36

Мінування мосту Метро: назвали ім'я підозрюваного
4

У Києві 32-річний чоловік погрожував підірвати міст Метро
Фото: facebook.com/kyiv.gp.gov.ua
У Києві 32-річний чоловік погрожував підірвати міст Метро
У Києві 32-річний чоловік погрожував підірвати міст Метро
У Києві 32-річний чоловік погрожував підірвати міст Метро

Чоловікові, який погрожував підірвати міст Метро в Києві, оголосили про підозру у завідомо неправдивому повідомленні про загрозу безпеці громадян, підготовку вибуху, яке спричинило тяжкі наслідки.

Зі слів затриманого, вказані дії він вчинив з метою привернення уваги до проблем в його житті. Зброї чи вибухівки у нього не виявили, повідомили в пресслужбі столичної прокуратури.

Чоловіка звати Віталій Федорович Ткаленко, йому – 32 роки. Імовірно, піти на міст із погрозами влаштувати вибух чоловіка змусило "квартирне питання". Є інформація, що його помешканням у Вишневому під Києвом начебто заволоділи шахраї. Про це йшлося ефірі проєкту "Чудова четвірка" на телеканалі ZIK.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Мінувальника" мосту Метро відправлять до психлікарні

"У цього чоловіка нібито була квартира у Вишневому, хоча сам він із села Сосниця Чернігівської області, де живе його мати. Зараз вона перебуває у лікарні. У Віталія була квартира у Вишневому і нею, мовляв, заволоділи шахраї, тому він і пішов на міст", – сказано в повідомленні.

Найближчим часом у Дніпровському райсуді Києва чоловікові мають обрати запобіжний захід. Його можуть ув'язнити на 8 років. Досудове розслідування триває.

Удень 1 червня до столичної поліції надійшло повідомлення про те, що невідомий погрожує підірвати міст Метро. Під час затримання мінера працювали близько 300 правоохоронців, у тому числі кінологи та спецпризначенці. А також були задіяні два службові катери річкової поліції й бронетехніка. Під час перемовин із правопорушником спілкувалися психологи.

Зараз ви читаєте новину «Мінування мосту Метро: назвали ім'я підозрюваного». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі