середа, 07 лютого 2024 08:18

Спецтема: Війна Росії проти України

Миколаїв атакували дронами і ракетами - є жертви
Оновлено
15

Наслідки ранкових ударів по Миколаєву
Фото: ДСНС
Наслідки ранкових ударів по Миколаєву
Наслідки ранкових ударів по Миколаєву
Наслідки ранкових ударів по Миколаєву
Наслідки ранкових ударів по Миколаєву

У Миколаєві унаслідок російської ракетної атаки є поранені та пошкоджені житлові будинки.

Окупанти пошкодили водопровідні та газові мережі, повідомив міський голова Олександр Сєнкевич у Telegram 7 лютого.

"Є пошкоджені житлові будинки. Близько 20 із них - без дахів. Пошкодження газових і водопровідних мереж - комунальники вже ліквідовують. Є поранені", - написав він.

Щонайменше одна людина госпіталізована, іншим надали допомогу на місці.

Мер підкреслив, що будівельні бригади вже виїхали на місця, і пообіцяв, що людям нададуть всю необхідну допомогу.

"На жаль, чоловік, якого госпіталізували після обстрілу, помер у реанімації. У нього були важкі мінно-вибухова та черепно-мозкова травма", - додав Сєнкевич згодом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сотні трупів і гори металобрухту: повідомили нові втрати РФ в Україні

Російський агресор атакував Миколаївську область ракетами та дронами типу Shahed-136/131. Унаслідок атаки, пошкоджено десятки будинків і газопровід, додав очільник Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім.

"Уночі силами й засобами протиповітряної оборони на Миколаївщині знищено три БпЛА типу Shahed-136/131. Ворог атакував місто Миколаїв БпЛА та ракетами повітряного базування. Внаслідок влучань пошкоджено близько 20 житлових будинків. Одна людина постраждала, чоловікові надається необхідна медична допомога. На ділянці підземного газопроводу сталося займання", - заявив він.

Крім того, на території інфраструктурного об'єкту пошкоджено й виникла пожежа технічної споруди. Наразі займання локалізовано.

7 лютого в України оголосили повітряну тривогу через ракетну небезпеку. Її оголосили через пуски росіянами крилатих ракет із літаків Ту-95МС, повідомили Повітряні сили ЗСУ. У Харкові та Миколаєві чутно вибухи. Очевидці повідомляють про мінімум чотири потужних вибухи в Миколаєві. У місті горить дім, пишуть місцеві ЗМІ. Відомо про одного постраждалого у Миколаєві. Ракети Х-22 скерували окупанти туди і на столицю. Жителів Києва та області просять пройти в укриття та відійти від вікон.

Зараз ви читаєте новину «Миколаїв атакували дронами і ракетами - є жертви». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі