неділя, 13 березня 2022 17:43

Спецтема: Війна Росії проти України

"Ми у Чечню їхали, а потрапили в Україну. Риємось тут по смітниках" - перехопили розмову окупантів

"Ми у Чечню їхали, а потрапили в Україну. Риємось тут по смітниках" -  перехопили розмову окупантів

Російські окупанти все частіше жаліються матерям і дружинам по телефону на свою державу. У багатьох єдине бажання - вижити і повернутися додому.

Перехоплену розмову загарбника опублікувала СБУ.

Судячи з розмови, російські підрозділи їхали у відрядження до Чечні, а опинилися на війні в Україні.

"Ми ж у Чечню їхали, згоду лише на відрядження підписали. Дуже тут цікаво, дуже. Надивився тут і наробився також. Ніяких $53 на добу і зарплати немає", - розказує російський солдат дружині по телефону.

Окупанти зайшли з території Криму без їжі та зброї, зазнали численних втрат. Крім цього, вони розграбовували свої ж розбиті БТРи, щоб мати зброю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Росії потрібна передишка" - навіщо Путіну білоруська армія в Україні

"По смітниках риємось тут, патрони шукаємо. Військову частину тут захопили, обікрали всю. Лазили по своїй розбитій техніці, шукали зброю. БМП стояла, турецька ракета, байрактар залетів нах*й прямо у відкритий люк. Я туди поліз, а там фарш лежить нах*й, повна будка. Мозок наживо вперше побачив", - скаржиться.

Тим не менш, агресори й досі готові "стерти з землі хохляцькі міста".

"Справа до кінця рухається. Ми або рівняти почнемо всіх нах*й, ці міста *бучі, хохляцькі, або всі додому найближчим часом. Ми позавчора ледь самі в котел не потрапили. Ледве встигли назад вийти. Нам просто пощастило", - каже.

24 лютого о 4:00 ранку Росія напала на Україну. Російські війська атакували державний кордон України з півночі, зі сходу та Криму. Бої та атаки тривають майже на всьому периметрі державного кордону та в багатьох містах.

Верховна Рада запровадила на території України воєнний стан. Президент Володимир Зеленський віддав наказ ЗСУ завдавати максимальних втрат російським загарбникам.

Зараз ви читаєте новину «"Ми у Чечню їхали, а потрапили в Україну. Риємось тут по смітниках" - перехопили розмову окупантів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі