середа, 20 лютого 2013 12:16

Мешканець Черкащини порізав 4-х чоловіків. Одна з жертв померла

Мешканець Черкащини порізав 4-х чоловіків. Одна з жертв померла
Фото: www.b-g.by

У Черкасах шукають 28-річного вбивцю. 17 лютого о 3.30 біля розважального закладу "Ерік" на вулиці Хрещатик він наніс смертельний удар місцевому жителю 36-річному Олексію. Ще троє чоловіків з ножовими пораненнями було доставлено у лікарню.

"У клубі відпочивали дві компанії, одна була з дружинами. Ті, що прийшли без жінок, почали до них приставати. Підійшла охорона закладу і заспокоїла їх. П'яні порушники вийшли на вулицю й чекали, поки ті вийдуть на вулицю. Дочекавшись моменту, хулігани підійшли й почали провокувати бійку. Один з них витяг ножа і почав ним наносити удари чоловікам. Перший удар був смертельний, двоє у лікарні, а третій отримав незначні травми руки і тулуба. Його відпустили додому", - розповів начальник Соснівського райвідділу міліції Черкас Руслан Висоцький.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Черкащині чоловік зарізав свою співмешканку і ледь не убив випадкового перехожого

Криваві сліди бійки залишилися на асфальті. І люди, які вранці йшли у своїх справах, могли бачити їх.

"Я йшов вранці на роботі. І біля клубу "Ерік" аж до воріт телерадіокомпанії "Рось" були сліди крові. Видно, що її змивали водою, але все знищити не змогли. Кажуть, що той чоловік загинув на очах дружини і сестри. Хоч коли швидка допомога приїхала. То він був ще живий. Але поранення було прямо в серце. Я вважаю, що розважальні заклади повинні працювати не довше, ніж до 24 години. Бо довше розпивання спиртних нічим добрим не закінчується", - сказав 46-річний Євген Романенко.

У міліції кажуть, що всі особи інциденту встановлені. Зловмисник поки що переховується. За умисне вбивство і тяжкі тілесні ушкодження передбачається покарання у вигляді позбавлення волі до 15 років або по життєве перебування за ґратами.

Зараз ви читаєте новину «Мешканець Черкащини порізав 4-х чоловіків. Одна з жертв померла». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі