понеділок, 28 лютого 2022 14:38

Мера міста на Харківщині і трьох його спільників обвинуватили у держзраді

Мера міста на Харківщині і трьох його спільників обвинуватили у держзраді
На Харківщині затримали чотирьох посадовців, які вели переговори з ворогом. Фото: facebook.com/synegubov.oleg

На Харківщині військові провели спецоперацію сьогодні, 28 лютого.

У результаті затримали чотирьох посадовців, яких підозрюють в державній зраді. Про це повідомив голова обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Здав місто ворогу - на мера Куп'янська відкрили справу за держзраду

"Затримані мер Південного Олександр Брюханов, його заступник, керівник місцевого райвідділку поліції і дільничний інспектор. Це для розуміння тим, хто досі не зрозумів, що у нас війна і дозволяє собі переговори з ворогом. Ми не дамо здати жодного сантиметра нашої землі. Це не просто слова", - сказав Синєгубов.

Військові надалі попереджають: затриманням вони проявили лояльність. Розстрілюватимуть на місці.

Росія о 4:00 ранку 24 лютого напала на Україну. Російські війська атакували державний кордон України з півночі, зі сходу та Криму. Бої та атаки тривають майже на всьому периметрі державного кордону та в багатьох містах.

Верховна Рада запровадила на території України воєнний стан. Президент Володимир Зеленський віддав наказ ЗСУ завдавати максимальних втрат російським загарбникам.

Зараз ви читаєте новину «Мера міста на Харківщині і трьох його спільників обвинуватили у держзраді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі