пʼятниця, 13 червня 2014 15:04

Мер Горлівки після викрадення наказав розвісити прапори "Росія - мати, Путін - батько" і заборонити українську (фотокопія)

Письмове розпорядження про перехід Горлівки на російську мову дав Горлівський міський голова Євген Клеп після того, як озброєні люди вивели його зі свого кабінету і відвезли в невідомому напрямку.

Джерело в міській раді повідомило, що розпорядження мера передали його заступнику Олександру Аліпову, після чого було скликано екстрену нараду з керівниками департаментів, управлінь, відділів та служб міськради, на якому були дані відповідні доручення з організації виконання розпорядження градоначальника, передає 0624.com.ua.

Проведення робочої наради підтверджує і офіційний сайт Горлівської міськради. "Сьогодні, 11 червня, у стінах мерії відбулася робоча нарада під керівництвом першого заступника міського голови Олександра Аліпова з участю керівників департаментів, управлінь, відділів та служб міськради. В ході наради розглянуто питання про виконання розпорядження міського голови Євгена Клепа щодо використання російської мови на території міста. Під час наради дано відповідні доручення щодо організації виконання розпорядження", - йдеться в повідомленні.

 

Також в Інтернеті з'явилася фотографія, на якій зображена фотокопія розпорядження Клепа. У ньому йдеться також про те, що в місті повинні бути розміщені прапори Росії з написом: "Росія - мати, Путін - батько".

 

Зараз ви читаєте новину «Мер Горлівки після викрадення наказав розвісити прапори "Росія - мати, Путін - батько" і заборонити українську (фотокопія)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі