вівторок, 28 серпня 2012 09:28

Мексиканські поліцейські розстріляли американських дипломатів

Мексиканські поліцейські розстріляли американських дипломатів
Чотири машини переслідували дипломатичний автомобіль і обстріляли його. Фото: Lenta.ru

У Мексиці суд постановив затримати 12 федеральних поліцейських у справі про обстріл автомобіля американського посольства, в результаті якого були поранені два дипломата. Як повідомляє Agence France-Presse з посиланням на анонімне джерело в мексиканському уряді, поліцейські поміщені під варту терміном на 40 днів за звинуваченнями, пов'язаними зі зловживанням владою.

Співрозмовник агентства відмовився назвати список звинувачень, які загрожують співробітникам правоохоронних органів. Він зазначив лише, що судді мають визначити ступінь відповідальності кожного з 12 осіб.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наркоторговці вбили шефа федеральної поліції Мексики

У міністерстві громадської безпеки повідомили, що поліцейські переслідували злочинців і обстріляли автомобіль дипломатів помилково. Там розповіли також, що в машині знаходився капітан мексиканських військово-морських сил, він отримав легке поранення. Капітан і американські дипломати слідували на військовий об'єкт.

Інцидент стався в п'ятницю, 24 серпня, на трасі на південь від Мехіко. Чотири машини переслідували дипломатичний автомобіль і обстріляли його.

Зараз ви читаєте новину «Мексиканські поліцейські розстріляли американських дипломатів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі