четвер, 19 липня 2018 01:56

Матір двох дітей сплутала вагітність з "кістою"

Матір двох дітей сплутала вагітність з "кістою"
39-річна жінка не підозрювала про вагітність. Фото: narodna-pravda.ua

39-річну жінку підозрюють у вбивстві власної новонародженої дитини. Трагедія сталася 13 липня в селі Невір Любешівського району Волинської області.

Про породілля без немовляти в поліцію повідомили лікарі центральної районної лікарні села Велика Глуш. Саме туди її напередодні привезли "швидкою" допомогою з великою кровотечею. Під час обстеження гінекологи з'ясували, що причина — пологи.

"Звернулася жінка у важкому стані. Тиск був критично низький. У ході обстеження виявилося, що вона кілька годин тому народила дитину. На обліку в лікарні не перебувала. Ми звернулися в поліцію, бо обставини смерті дитини не ясні. Дитину, яку знайшли, була доношена. Породіллю госпіталізували до реанімації. Її стан стабільно важкий. Жінка має серйозну психологічну травму через те, що сталося. Просила лікаря не розголошувати свого імені й деталей інциденту. Про це говорить весь район, всі на вухах", - говорить головний лікар центральної районної лікарні села Велика Глуш Богдан Іванів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мотоцикліст на смерть збив жінку, яка йшла з могили дитини

Дитину знайшли на території приватної власності родини у відрі сільського туалету. Каже, що про вагітність свою не здогадувалася. Односельцям, які запитували чому росте живіт, відповідала, що у неї "фіброма матки" і "кіста росте".

В селі про неї відгукуються добре. Одружена, старший син навчається в Шацьку, а молодший перейшов до 4-го класу. Чоловік працює на одному з місцевих підприємств. Вона ж працює завідувачем їдальні в сільській школі.

Правоохоронці з'ясовують причини смерті дитини. Тіло направлено на судово-медичну експертизу. Відкрито кримінальне провадження за статтею умисне вбивство матір'ю своєї новонародженої дитини під час пологів або відразу після пологів. За це передбачено покарання терміном до п'яти років. Триває досудове розслідування.

В одному із сіл Білопільського району на Сумщині 28-річний батько побив свою 4-річну дочку за те, що вона відмовилася вечеряти. Коли дівчинці стало погано, її поклали в ліжко, через деякий час дитина померла.

Зараз ви читаєте новину «Матір двох дітей сплутала вагітність з "кістою"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі