понеділок, 05 вересня 2022 05:22

Масове вбивство в Канаді: щонайменше 10 людей вбито, багато поранених

Масове вбивство в Канаді: щонайменше 10 людей вбито, багато поранених
Поліція Канади досліджує щонайменше 13 місць нападів. Фото: Tony Hisgett

У Канаді поліція розшукує двох озброєних підозрюваних, які влаштували масове вбивство в провінції Саскачеван; в результаті стрілянини вбито мінімум 10 осіб і не менше 15 поранено.

Підозрювані озброєні та становлять небезпеку, повідомляє The New York Times з посиланням на поліцію провінції.

Відомо, що кілька жертв зазнали нападів на території громади Джеймс Сміт Крі та в селищі Велдон. Крім того, поліція рекомендує не залишати будинків жителям довколишнього міста Реджайн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розстріляв цивільних у спину: росіянину оголосили підозру

У злочинах підозрюють громадян Канади - Деміена та Майлза Сандерсонов. Поки невідомо, які причини штовхнули їх на масові вбивства.

При цьому Ронда Блекмор, командувач Королівської канадської кінної поліції, 4 вересня на пресконференції сказала, що поліція досліджує щонайменше 13 місць злочину і що 10 убитих з 15 пораненими - це не підсумкове число жертв.

3 вересня інцидент з нападом стався в Колумбії - там невідомі встановили бомбу на маршруті поліцейської машини в Сан-Луїсі, загинуло вісім осіб.

24 травня в США сталася найкривавіша стрілянина в школі за останнє десятиліття. Щонайменше 19 дітей і двоє вчителів загинули в результаті нападу стрільця. Озброєний 18-річний хлопець увійшов до початкової школи в Увальді в штаті Техас і відкрив вогонь; він був убитий поліцією при затриманні.

Зараз ви читаєте новину «Масове вбивство в Канаді: щонайменше 10 людей вбито, багато поранених». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі