середа, 31 березня 2021 16:04

Мала святкувати день народження: нові подробиці вбивства 19-річної студентки

Мала святкувати день народження: нові подробиці вбивства 19-річної студентки
У Львові вбили студентку 19-річну Дарію Косенок. Її тіло виявили в квартирі в центрі міста. Фото: facebook.com/igor.zinkevych

Студентка Львівського університету 19-річна Дарія Косенок, яку знайшли мертвою в орендованій квартирі, мала святкувати там свій день народження разом із хлопцем.

Зв'язок з нею зник 29 березня. А вже наступного дня її знайшли зарізаною. Сусіди кажуть, що галасу, крику або звуків боротьби з квартири не було чутно, повідомляє ТСН.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Убивче кохання: 19-річний програміст зізнався, чому зарізав дівчину

З'ясувалося, квартиру винайняв коханий Дарії – 19-річний житель Житомира. Він головний підозрюваний, у злочині зізнався.

Затриманий у СІЗО. Будь-яку особисту інформацію про нього поки що не повідомляють. Йому загрожує 15 років за ґратами.

Дарія Косенок – жителька Кам'янського на Дніпропетровщині. Зникла 29 березня, а наступного дня її мати заявила в поліцію. Дарію знайшла в орендованій квартирі на вул. Личаківській у Львові власниця квартири. На тілі загиблої експерти виявили множинні колото-різані рани.

Зараз ви читаєте новину «Мала святкувати день народження: нові подробиці вбивства 19-річної студентки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі