середа, 28 листопада 2012 12:02

Луцького комунальника, через якого загинули люди, засудили до трьох років

Луцького комунальника, через якого загинули люди, засудили до трьох років
Майстра звільнили з роботи і засудили до трьох років. Фото: finance.lg.ua

Луцький міськрайонний суд визнав винним майстра технічної дільниці Житлово-комунального підприємства №7 у службовій недбалості, яка призвела до важких наслідків.

"Після того, як його поінформували про руйнування перестінку першого поверху та появу тріщин на стінах у будинку №109 на вулиці Рівненській, він на це ніяк не відреагував. А повинен був оглянути територію і вжити відповідні заходи, щоб попередити подальшу деформацію будівлі", - пояснили у прес-службі Волинської прокуратури.

Майстра звільнили з роботи і засудили до трьох років.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Через халатність чиновника у Дніпро потрапили шкідливі речовини

"Вироком суду майстер ЖКП засуджений до 3 років позбавлення волі зі встановленням однорічного іспитового строку та позбавленням права на рік обіймати посади, пов'язані з виконанням організаційно-розпорядчих та адміністративно-господарських функцій", - розповіли у прокуратурі.

Нагадаємо, 10 червня цього року у Луцьку на вул. Рівненська 109, частина будівлі обрушилась. Під завалами загинули двоє людей. Ще двоє отримали тілесні ушкодження. Збитки від трагедії оцінили в 2 мільйони 855 тис.грн.

Спочатку людей із зруйнованих квартир поселили в готелі. Із місцевого бюджету виділили кошти на купівлю нового житла. Чотири сім'ї уже отримали нові оселі.

Зараз ви читаєте новину «Луцького комунальника, через якого загинули люди, засудили до трьох років». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі