неділя, 20 березня 2022 14:20

Спецтема: Війна Росії проти України

Льотчики та десантура: показали новий російський "вантаж 200"

Льотчики та десантура: показали новий російський "вантаж 200"
Знищений екіпаж Су-30СМ із 14 винищувального авіаполку (Курськ). Фото: "Анатолій Штірліц"

Військові Збройних сил України продовжують нищити російських окупантів. У телеграм-каналі "Анатолій Штірліц" опублікували шість імен знищених росіян.

"Знищені старший лейтенант 5 ОТБР Іванов Олексій із Баргузіна Бурятія; лейтенант ВДВ Станіслав Кутельов із с. Перівка Оренбурзької обл.; Галямов Руслан із Набережні Човни; капітан ВДВ Олександр Фомашин із Рязані; екіпаж Су-30СМ із 14 винищувального авіаполку (Курськ) підполковник Позинич Олександр та капітан Кисляков Євген. Заблукали на "навчаннях", але вже правильно повернулися до дому", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Китай втратив впевненість у перемозі Росії" – що значать переговори Байдена та Сі Цзіньпіня

Російські війська зазнають значних втрат. Зокрема, в окупованому Криму окремі підрозділи морської піхоти втратили до 90% особового складу. Резервів для відновлення втрат немає. Росіяни намагаються укомплектувати роти відрядженими з інших військових частин, щоб відправити в Україну.

До Луганської обласної лікарні щодня прибувають рефрижератори з вантажем "200".

Зараз ви читаєте новину «Льотчики та десантура: показали новий російський "вантаж 200"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі