середа, 16 жовтня 2013 16:45

"Липова" працівниця "Полтаваобленерго" видурила у продавчині 3 тис. грн

"Липова" працівниця "Полтаваобленерго" видурила у продавчині 3 тис. грн
Фото: google.com.ua

12 жовтня до Київського райвідділу міліції міста Полтави звернулася працівниця магазину тютюнових виробів, що по вулиці Зіньківській. Продавчиня розповіла, що того дня, близько 5-ї години вечора до магазину зайшла жінка. На вигляд років 40-45. Представилася працівницею "Полтаваобленерго". Жодних документів, які б посвідчували її особу, вона не пред'явила. Пояснила, що через несправність електропроводки нещодавно струмом вбило працівницю однієї з крамниць міста. Щоб запобігти схожим випадкам, в Полтаві проводиться загальна перевірка електричного обладнання торговельних точок.

Після цього жінка взялася до справи. Знайшовши чимало "порушень", працівниця ніби-то зателефонувала власниці магазину. Під час удаваної розмови шахрайка докладно розповідала про виявлені недоліки та зазначила, що їхній борг за використану електроенергію становить 11 тисяч гривень. Його слід терміново погасити.

"Поклавши слухавку, так звана "перевіряюча" повідомила продавчині, що власниця крамниці наказала віддати їй всю виручку. Решту боргу господарка привезе пізніше. Дівчина молода, розгубилася й віддала шахрайці усі гроші з касового апарату - близько трьох тисяч гривень, - розповідає Володимир Пасічко з Київського районного відділу міліції Полтави. - Оговтавшись від перевірки, продавчиня зателефонувала своїй начальниці. Як з'ясувалося, того дня жінці ніхто з "Полтаваобленерго" не дзвонив".

Проти шахрайки порушено кримінальне провадження за ч.1 ст. 190 Кримінального кодексу України. Їй "світить" покарання від штрафу, громадських чи виправних робіт до позбавлення волі терміном до 3-х років.

Зараз ви читаєте новину «"Липова" працівниця "Полтаваобленерго" видурила у продавчині 3 тис. грн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі