понеділок, 13 серпня 2018 21:08

Лікарку-сепаратистку з Інституту раку звільнили вдруге

Лікарку-сепаратистку з Інституту раку звільнили вдруге
Ганна Губарєва відмовила ветерану у пільговому лікуванні. Фото: КП

Працівницю столичного Інституту раку, яка відмовила ветерану АТО в пільговому лікуванні, звільнили вдруге.

"Ганну Губареву, співробітницю Національного інституту раку, яка відмовила ветерану АТО у пільговому лікуванні, звільнено. Вдруге. Отримала офіційне роз'яснення від Інституту раку. Одразу після викриття інциденту Губаревої з ветераном, її звільнили з обох посад, які вона на той час займала - лікаря та наукового співробітника. Але з 17.07.2018 року по 31.08.2018 року її було поновлено на науковій посаді, щоб дати змогу завершити наукову діяльність. Сьогодні з нею розірвали цей контракт достроково", - написала у Facebook в.о. міністра охорони здоров'я Уляна Супрун.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Суперечить здоровому глузду: звільнену лікарку-сепаратистку взяли на нову посаду

Вона обурилася тому, що Губареву взяли на роботу вдруге і пообіцяла вжити відповідних заходів.

Скандал у Національному інституті раку стався у червні цього року. Лікарка закладу відмовилась лікувати хворого на рак учасника АТО через те, що на він, за її словами, "вбивав на Сході братній народ". Військового звати Віталій. У хлопця діагностували пухлину лімфатичної системи.

Він один із тих військових, які першими у 2014-му захищали схід України. Його Кропивницький полк спецпризначення звільняв Слов'янськ.

"Ти що, думав, що в АТО пішов і тобі буде все безкоштовно?! Які пільги можуть бути?! Якби ви там стріляли у талібів, як "афганці", а так ви вбивали братський народ. Ще раз вона це повторила", - процитував тоді лікарку Національного інституту раку у Києві Віталій.

Тоді керівництво інституту наполягало - думка окремої колеги не є думкою усього закладу. Вони зв'язалися з Віталієм і попросили вибачення. А після службової перевірки лікарку звільнили з посади.

Зараз ви читаєте новину «Лікарку-сепаратистку з Інституту раку звільнили вдруге». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі