понеділок, 13 серпня 2018 12:52

Суперечить здоровому глузду: звільнену лікарку-сепаратистку взяли на нову посаду

Суперечить здоровому глузду: звільнену лікарку-сепаратистку взяли на нову посаду
В Інституті раку поновили лікарку, яка відмовилася лікувати бійця АТО Фото:facebook.com

В Інституті раку продовжує працювати лікар, яка відмовилась лікувати українського військовослужбовця.

Жінку взяли на роботу секретарем комісії з етики. Про це повідомила у Facebook Ustinova Alexandra.

"Пам'ятаєте, як керівництво Інституту раку відзвітувало про звільнення лікарки, яка відмовилася лікувати бійця АТО, бо той "вбивав братський народ"? Звільнили її тоді за неетичну поведінку. Але не повірите - вона вже знову працює в Інституті раку - секретарем комісії з етики. Людину, яку звільнили за неетичну поведінку, зробили секретарем комісії з етики. Мабуть, можна все, якщо ти жінка третього тисячоліття і керуєш інститутом, як Олена Колесник. Це вже не дно, а якесь знущання над усіма нами", - написала Ustinova Alexandra.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Атовці - виродки!" - водій маршрутки накинувся на військового

Скандал у Національному інституті раку стався у червні цього року. Лікарка закладу відмовилась лікувати хворого на рак учасника АТО через те, що на він, за її словами, "вбивав на Сході братній народ". Військового звати Віталій. У хлопця діагностували пухлину лімфатичної системи.

Він один із тих військових, які першими у 2014-му захищали схід України. Його Кропивницький полк спецпризначення звільняв Слов'янськ.

"Ти що, думав, що в АТО пішов і тобі буде все безкоштовно?! Які пільги можуть бути?! Якби ви там стріляли у талібів, як "афганці", а так ви вбивали братський народ. Ще раз вона це повторила", - процитував тоді лікарку Національного інституту раку у Києві Віталій.

Тоді керівництво інституту наполягало - думка окремої колеги не є думкою усього закладу. Вони зв'язалися з Віталієм і попросили вибачення. А після службової перевірки лікарку звільнили з посади.

Зараз ви читаєте новину «Суперечить здоровому глузду: звільнену лікарку-сепаратистку взяли на нову посаду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі