вівторок, 03 серпня 2021 09:16

Лідера Білоруського дому в Україні знайшли в зашморгу

Лідера Білоруського дому в Україні знайшли в зашморгу
Громадянина Білорусі 26-річного Віталія Шишова, який зник у Києві, знайшли повішеним. Фото: Telegram/БДУ

Громадянина Білорусі 26-річного Віталія Шишова, який зник учора в Києві, знайшли повішеним сьогодні, 3 серпня. Тіло виявили в одному з київських парків, неподалік від місця його проживання.

Мобільний телефон і особисті речі були при ньому. Їх вилучили з місця події, повідомили у відділі комунікації столичної поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жодних версій: молоду жінку шукають майже три тижні

"Перевірятимуть усі версії. Зокрема версію вбивства, замасковану під суїцид. Повну картину подій встановлять після допиту свідків, аналізу відеозаписів з камер системи "Безпечне місто", проведення експертиз і слідчих експериментів", - кажуть поліцейські.

Просять усіх, хто знав Віталія Шишова, надати інформацію про останні тижні його життя, його психоемоційний стан, можливі погрози тощо. Звертатися за тел. 0(98) 734 06 46, 0(97) 963 44 74 або 102.

Глава Білоруського дому в Україні Віталій Шишов зник вранці 2 серпня в Києві. Вийшов на щоденну пробіжку й не повернувся. Друзі кілька разів перевірили місця за його маршрутом, але марно. Співмешканка Віталія звернулася в поліцію. Організація, яку очолює Шишов, надає допомогу білорусам, які тікали в Україну, з пошуком житла, оформленням українських документів та працевлаштуванням.

Зараз ви читаєте новину «Лідера Білоруського дому в Україні знайшли в зашморгу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі