неділя, 08 січня 2023 08:54

Спецтема: Війна Росії проти України

"Курили так потужно, що повилітали вікна" – окупантів накрила чергова "бавовна"

"Курили так потужно, що повилітали вікна" – окупантів накрила чергова "бавовна"
У Мелітополі вибухнула база окупнатів. Фото: t.me/ivan_fedorov_melitopol

У ніч на 8 січня вибухнула військова база російських військ неподалік від заводу "Гідромаш" в окупованому Мелітополі Запорізької області. Боєприпаси детонували понад 1 год.

Інцидент підтвердив мер міста Іван Федоров в Telegram.

"Окупанти курили настільки потужно, що гуркіт тривав декілька годин, вибухова хвиля вибила шибки сусідніх будинків, а дим над заводом клубився навіть вранці", – розповів Федоров.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Біля Мелітополя гучна "бавовна". В окупантів великі проблеми

Тим часом видання "РІА-Мелітополь" повідомило, що після прильотів окупанти негайно вигнали з території підприємства деяку техніку, містом почалось активне пересування росіян.

Українські захисники продовжують знищувати російських загарбників та ворожу техніку. Так, в день Різдва і так званого "режиму тиші", який нібито оголосив президент РФ Володимир Путін, російські загарбники не припиняли спроби наступу на Бахмут Донецької області, де знову зазнали втрат. У противника 18 – "200", ще понад 20 – "300".

Зараз ви читаєте новину «"Курили так потужно, що повилітали вікна" – окупантів накрила чергова "бавовна"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі