неділя, 12 лютого 2023 23:16

Кулеба про надання винищувачів: "Критичних контраргументів я не чув"

Кулеба про надання винищувачів: "Критичних контраргументів я не чув"
Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба не побачив контраргументів проти надання Україні винищувачів. Фото: eastnews.ua

Критичних контраргументів проти того, щоб Україна отримала бойові літаки не було.

Так міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба в ефірі телемарафону прокоментував реакцію лідерів країн на заклик президента Володимира Зеленського надати нам винищувачі, повідомляє Gazeta.ua.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Президент Польщі назвав передачу F-16 Україні "серйозним викликом"

"Ані в Лондоні, ані в Парижі, ані в Брюсселі, я не бачив якихось критичних контраргументів проти того, щоб Україна отримала бойові літаки", - наголосив міністр.

Хоча для отримання винищувачів Україні треба проробити багато роботи, додав він.

8 лютого президент Володимир Зеленський під час візиту до Великої Британії запросив бойові літаки для України, назвавши їх "крилами свободи". Звертаючись до членів британського парламенту він наголосив на необхідності сформувати нову коаліцію – літакову.

Згодом Україна подала офіційний запит до Нідерландів на постачання винищувачів F-16. Проте поки питання на стадії обговорення.

Зараз ви читаєте новину «Кулеба про надання винищувачів: "Критичних контраргументів я не чув"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі