вівторок, 19 червня 2012 14:51

Кримчани зґвалтували жінку просто посеред дитячого майданчика

Кримчани зґвалтували жінку просто посеред дитячого майданчика
Ґвалтівники зламали своїй жертві щелепу. Фото: sug.kiev.ua

У Ялті міліція затримала двох місцевих жителів, які ґвалтували молоду жінку прямо на дитячому майданчику, пише ТСН.

Як повідомляє прес-служба МВС в Криму, в ніч з 15 на 16 червня 27-річна мешканка Ялти вживала спиртне в компанії приятелів. Дівчина настільки захмеліла, що змогла дійти лише до лавки, розташованій недалеко від розважального закладу, де вона й заснула.

Побачивши сплячу дівчину, один з місцевих жителів вирішив скористатися її станом і зґвалтувати її. І запропонував приятелю разом поглумитися над нею.

Один з хлопців на плечі поніс жінку в безлюдне місце. Зупинившись на дитячому майданчику, який знаходився приблизно в кілометрі від бару, ґвалтівник приступив до реалізації задуманого. Але під час здійснення акту насильства дівчина прийшла до тями і почала голосно кричати. На крики жертви насильник відреагував ударом ногою в голову, в результаті чого зламав їй щелепу.

На щастя, крики дівчини почули жителі довколишніх будинків і викликали міліцію, а кілька чоловіків не стали чекати приїзду оперативників і поспішили на допомогу жертві.

Співробітники "Беркута", які прибули на місце пригоди, затримали підозрюваних хлопців - двох жителів Ялти 24 і 28 років, обидва раніше судимі. Їм загрожує від 7 до 12 років позбавлення волі.

Зараз ви читаєте новину «Кримчани зґвалтували жінку просто посеред дитячого майданчика». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі