понеділок, 17 серпня 2015 21:34

Криваві наслідки обстрілу околиць Маріуполя — головні події дня

Криваві наслідки обстрілу околиць Маріуполя — головні події дня
Фото: vkyrse.info

1. "Дніпро" нокаутував "Шахтар", "Динамо" розгромило "Карпати": результати 5-го туру УПЛ

У чемпіонаті України відбулися матчі 5-го туру. У центральній зустрічі, яка відбулася в Одесі, номінальний господар "Шахтар" поступився "Дніпру" з рахунком 0: 2. Обидва голи наприкінці зустрічі забили Матеус і Селезньов.

2. Путін хоче змусити Порошенка підписати черговий протокол - експерт

Заява ватажка бойовиків "ДНР" Олександра Захарченка про зрив Мінських угод спрямована на українську владу. Про це в коментарі Gazeta.ua сказав політолог Віктор Небоженко.

3. У Бразилії відбуваються масові протести з вимогою імпічменту президента

Десятки тисяч людей вийшли на вулиці кількох міст в Бразилії, щоб висловити протест з приводу корупційних скандалів. Мітингувальники вимагають розпочати процедуру імпічменту президента Ділми Русеф.

4. У Маріуполі сьогодні день жалоби

Розпорядженням міського голови 17 серпня в Маріуполі оголошене днем ​​жалоби за загиблими в Сартані. Про це стало відомо сьогодні вранці під час оперативної наради з ліквідації наслідків терористичного акту в селищі Сартана Іллічівського району Маріуполя.

5. Шоу під цирком: п'яний водій Bentley жбурляв долари в поліцейських

У Києві на вулиці Дмитрівській, неподалік від цирку, у неділю патрульна поліція зупинила неадекватного водія на Bentley.

6. ООН оновила криваву статистику війни на Донбасі

За підрахунками Управління ООН з координації гуманітарних питань, з середини квітня 2014 року по 27 червня 2015 року на Донбасі загинули 6 тисяч 832 людини.

7. На українському кордоні збільшилась кількість військових РФ

У РНБО заявляють, що останнім часом кількість російських військових на кордоні з Україною збільшилась до 50 тисяч, що викликає побоювання ескалації конфлікту на Донбасі.

8. На Донецькому напрямку щільно працювали "Гради", на Маріупольському - важка артилерія

Наприкінці вчорашньої доби ситуація в зоні АТО суттєво загострилася. Якщо до 18 години противник поодиноко застосовував артилерію, то після 6 вечора і до опівночі активність ворога значно зросла.

9. Відзавтра в Україні починається прохолода

У вівторок, 18 серпня, синоптики обіцяють значне зниження температури. Повідомляється, що на півночі та у центрі країни стовпчики термометрів опустяться до 19-20 градусів. Буде хмарно з проясненнями, але без опадів.

10. З'явилося відео з околиць Маріуполя після нічного артобстрілу

У ніч на 17 серпня російсько-терористичні війська взялися за активний обстріл Маріупольського напрямку.

Зараз ви читаєте новину «Криваві наслідки обстрілу околиць Маріуполя — головні події дня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі