вівторок, 21 травня 2013 17:06

Кримські студентки побили продавчиню, бо та відмовилась продавати їм пиво

Кримські студентки побили продавчиню, бо та відмовилась продавати їм пиво

У Сімферополі троє місцевих студенток побили продавчиню, яка відмовилась продати їм пиво.

Жінка відмовилась продати юначкам напій, бо сумнівалася, що їм є по 18 років, пише ТСН.

Власне право на ковток бурштинового напою дівчата довели кулаками, а заодно і поцупили з каси півтори сотні гривень.

Биті пляшки, розкиданий повсюди товар у магазині та численні подряпини на обличчі і шиї продавчині Наталі – такий результат бійки зі студентками.

Наталя пригадує, що рано-вранці до продуктового магазину зайшли три дівчини напідпитку і замовили пива. Вона засумнівалась, що покупці повнолітні. Але документів у дівчат не виявилось.

"Я кажу - я вам пиво не продам. Тут вони почали мене ображати. Я забираю у них пиво і ставлю назад в холодильник. Вони мене починають біля холодильника бити", - розповідає жінка.

Поки дві дівчини розправлялися з продавчинею, третя викрала з каси 140 гривень. Постраждала у бійці Наталя дотягнулася до тривожної кнопки виклику охорони. Помітивши це, дівчата схопили пляшки з пивом і кинулись навтьоки.

Через кілька хвилин до магазину під'їхала охорона. Злодійок знайшли швидко - вони переховувались у помешканні однієї з дівчат.

Нападницями виявилися 19-річна і дві 22-річні студентки філологічного факультету одного з вишів Сімферополя. Навіть після затримання дівчата поводяться агресивно. Продавчиня каже, що вони погрожують їй розправою – то застрелити, то зарізати.

Дівчат відправили на медичну експертизу, щоби дізнатися, наскільки вони п'яні. Після цього у міліції вирішать, як покарати нападниць.

Зараз ви читаєте новину «Кримські студентки побили продавчиню, бо та відмовилась продавати їм пиво». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі