вівторок, 05 березня 2013 09:53

У Києві хулігани побили та пограбували художника театру імені Франка

У Києві хулігани побили та пограбували художника театру імені Франка
Андрія Александровича-Дочевського пограбували на Подолі. Фото: Сегодня

У Києві жорстоко побили головного художника Національного драматичного академічного театру імені Івана Франка Андрія Александровича-Дочевського. Як розповіли його колеги по театру, на Андрія напали троє хуліганів біля його парадного на Подолі, це сталося ввечері, коли він повертався додому. У нього забрали гаманець і ноутбук. Зараз він перебуває в лікарні швидкої допомоги, пише Сегодня.

Художній керівник театру Станіслав Моїсеєв підтвердив, що головний художник був побитий.

"Швидше за все, це хулігани, зараз міліція цим займається. Андрій перебуває в лікарні, стан у нього стабільне", - сказав Станіслав Моїсеєв.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кримські хулігани зірвали виставу в театрі побивши звукорежессера

Як пишуть його друзі в соцмережах, у Андрія струс мозку і йому зараз потрібен спокій, він ще мінімум днів 10 пробуде в лікарні. Ще вчора не всі колеги по театру знали про те, що трапилося.

Сам Андрій Александрович-Дочевський є членом Національної спілки художників, він оформляв такі вистави, як "Приборкання норовливої", "Король Лір", "Кохання в стилі бароко", "Леді і адмірал".

Зараз ви читаєте новину «У Києві хулігани побили та пограбували художника театру імені Франка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі