понеділок, 19 грудня 2022 10:56

Спецтема: Війна Росії проти України

Кремль може оголосити загальну мобілізацію ‒ Данілов

Кремль може  оголосити загальну мобілізацію ‒ Данілов
Секретар РНБО України Олексій Данілов наголошує, що в РФ не відмовились від ідеї знищити українців. Фото: скріншот

Російська Федерація не відмовляється від ідеї знищити українців. Тому там можуть оголосити загальну мобілізацію.

Росія хоче посилювати нинішні свої позиції. Про це в інтерв'ю Українській правді розповів секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данілов.

"У нас є розуміння, що це може відбутися. Ми не відкидаємо варіант, що вони можуть оголосити загальну мобілізацію, щоб якомога більше було знищено їхніх громадян", ‒ сказав Данілов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Секретар РНБО попередив росіян, які риють окопи в Криму

Він вважає, що в РФ можуть провести загальну мобілізацію, щоб "не було якихось неприємностей на їхній території".

"Тому що люди, яких вони сюди відправляють, повертаються у зовсім іншому стані фізичному. Ми то розуміємо, за що ми воюємо, ми воюємо за свою країну, за своїх дітей, за свою незалежність. А за що вони воюють? За що їх тут вбивають, за що їх тут кожного дня молотять наші хлопці і дівчата? Так у них побудовано суспільство, що їх все влаштовує", ‒ сказав Данілов.

Він також додав, що російські загарбники не відмовилися від ідеї знищити українську націю.

"Якщо у них немає в руках Києва, у них в руках немає нічого. Ми маємо це розуміти. Але чи будемо ми їм віддавати Київ, чи надамо ми їм таку можливість? Ні", ‒ наголосив Данілов.

Якщо світ не зробить правильних висновків, у світі може настати велика війна. Про це заявив секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данілов.

Загальні бойові втрати Росії на ранок 19 грудня становлять понад 98,8 тис. осіб. За минулу добу лави "200-х" поповнили 520 російських загарбників, повідомив Генеральний штаб Збройних сил України.

Зараз ви читаєте новину «Кремль може оголосити загальну мобілізацію ‒ Данілов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі