пʼятниця, 07 вересня 2012 09:04

Краснощок заявив, що Макар душив Присяжнюк, а його дитину погрожували вбити

Краснощок заявив, що Макар душив Присяжнюк, а його дитину погрожували вбити

У Миколаєві пройшло чергове засідання у справі Оксани Макар. Один з обвинувачених, Євген Краснощок заявив, що його примушували взяти провину на себе, загрожуючи життю дочки.

За словами підсудного, Макар задушив інший обвинувачений - Максим Присяжнюк, а сам він змушений був узяти провину на себе, пише НикВести.

Краснощок також зізнався, що йому неодноразово пропонували гроші за дачу свідчень, які б виправдовували Присяжнюка. Він розповів, що не повідомив про справжню вбивцю раніше, тому що з самого початку слідства йому і його родині надходили погрози вбити його дитину, якщо він не візьме всю провину на себе.

Сам же Присяжнюк, за словами Краснощока, збирався "відмазатися" від справи із самого початку і вірить в це досі.

"Про якесь село розповідає постійно у Норвегії", - розповів у суді Краснощок.

Також він зазначив, що плани про те, щоб зробити його головним підозрюваним, з'явилися ще на квартирі, відразу після повернення з будівництва.

"Артем (Погосян, ред.) додому пішов, а Присяжнюк всю ніч комусь надзвонював", - заявив Краснощок.

За його словами, йому неодноразово надходили пропозиції про те, щоб він відмовився від свого адвоката, а натомість йому б надали іншого, який би не заважав діяльності адвоката Присяжнюка.

Зараз ви читаєте новину «Краснощок заявив, що Макар душив Присяжнюк, а його дитину погрожували вбити». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі