неділя, 04 вересня 2022 06:27

Спецтема: Війна Росії проти України

Командир "кращої батареї" РФ вдруге приїхав вбивати українців і поповнив "бригаду 200"
9

31 серпня в Україні "задвохсотився" начальник оперативного відділу 165-ї артилерійської бригади з Далекого Сходу майор Дмитро Копанцев.

Вбивати українців він приїхав вже вдруге. Про це можна прочитати в некрологах, які публікують на батьківщині майора, повідомляє у Telegram офіцер ЗСУ Анатолій Штефан "Штірліц".

Старший лейтенант Ільмір Кашапов
Фото: t.me/a_shtirlitz
Майор Дмитро Копанцев
Майор Росгвардії Шаміль Насрулаєв
Капітан Максим Плеханов
Старший лейтенант Артур Єнікеєв

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українські захисники відбили наступ росіян на кількох важливих напрямках

Земляки Копанцева пишуть, що, коли він ще був старшим лейтенантом 2014 року, його батарея стала "кращою у збройних силах РФ". У 2017–2019 роках офіцер вже воював в Україні.

"Тепер зробив "крок доброї волі", офіційно демілітаризувався і денацифікувався", – зазначає Штефан.

Так само вчинили й чимало інших російських офіцерів. Серед них майор Росгвардії Шаміль Насрулаєв, капітан Максим Плеханов, старші лейтенанти Артур Єнікеєв, Ільмір Кашапов та Денис Близнюк.

"Задвохсотились" в Україні також старші лейтенанти Дмитро Парус, Максим Ушаков, Мірлан Мусаєв та лейтенант Дукваха Саітов.

ЗСУ знищили на півдні зо два десятки росіян й захопили ворожу техніку.

3 вересня зенітні ракетні підрозділи знищили черговий гелікоптер російських окупантів Ка-52 "Алігатор" і безпілотний літальний апарат "Форпост".

Втрати російських окупантів в Україні на 3 вересня становлять 49 050 осіб. Ще 350 росіян поповнили лави "200-х" 2 вересня.

Зараз ви читаєте новину «Командир "кращої батареї" РФ вдруге приїхав вбивати українців і поповнив "бригаду 200"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі