Ексклюзиви
вівторок, 18 травня 2021 00:25

Колишня чиновниця влетіла в дівчину на переході

Колишня чиновниця влетіла в дівчину на переході
Дівчина дивом вижила після наїзду на преході. Фото: Фейсбук

Екс-голова СЕС Шевченківського району Ірина Козлова на автомобілі Nissan Juke збила і протягла по дорозі киянку Наталію Дику, яка переходила дорогу на зелений сигнал світлофора. Жінка дивом залишилася живою.

ДТП трапилося у Києві на перетині вулиць Саксаганського та Антоновича, 1 травня.

"Завдяки чуду і своїй комплекції, я залишилася жива, а не розчавлена під колесами машини. Від удару і наїзду у мене було вибито п'ять центральних зубів, розірвало ясна, я отримала сильний струс мозку, грижу в хребті, розсічення голови, численні удари, рани, гематоми всього тіла, страшні головні болі і абсолютно неймовірне психологічне потрясіння", - написала постраждала у Фейсбук.

Їй вже провели першу операцію і розписали план лікування зубів з орієнтовною сумою в 400 тисяч гривень.

За словами Наталії Дикої, Козлова зв'язалася з нею тільки на 16-й день з моменту аварії. При цьому не надала ніякої фінансової допомоги, бо "сума фінансової компенсації для неї не підйомна і нехай її визначає суд".

"Моєю вбивцею виявилася Козлова Ірина Антонінівна, 1947 року народження. Ірина Антонінівна 12 років обіймала посаду головного санітарного лікаря міста Києва, а останні роки очолювала СЕС Шевченківського району. Жінка дуже відома і, допускаю, впливова", - зазначила Наталія.

За словами дівчини, Ірина Козлова володіє 4-кімнатною квартирою в новому будинку в центрі Києва. Крім того, жінка володіє паркомісцем і кількома земельними ділянками в столиці на вулиці Лазурній. При цьому вартість кожної ділянки становить близько 100 тисяч доларів. Онукові та доньці також належать земельні ділянки та нерухомість у столиці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Porsche Cayenne зніс людей на переході і протаранив два авто

Також Наталія розповіла, що винуватиця ДТП і її родичі вже кілька днів не виходять на зв'язок. Наталія думає, що вони намагаються "зам'яти" справу в Голосіївському РУВС і хочуть "опустити" її до адміністративного правопорушення.

10 травня в Києві на Мінському масиві жінка за кермом ЗАЗ збила хлопця, врізалася в бетонну огорожу і МАФ, бо розгубилася.

Аварія сталася на вул. Полярній. Хлопець дивом не постраждав.

Зараз ви читаєте новину «Колишня чиновниця влетіла в дівчину на переході». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути