середа, 11 липня 2012 15:17

Колишній зек зґвалтував 9-річну дівчинку на Волині

Колишній зек зґвалтував 9-річну дівчинку на Волині
Зловмисник після скоєного з місця події втік. Фото: echosevera.ru

В одному із сіл Волинської області 23-річний рецидивіст поглумився над 9-річною дівчинкою. Із заявою у Рожищенський РВ УМВС України в області звернулися рідні дитини і повідомили, що в післяобідню пору в будинку їх раніше судимого односельчанина невідома особа зґвалтувала дівчинку. На місце злочину відразу виїхали правоохоронці, була вилучена дитяча та чоловіча спідня білизна, покривало.

В.о. начальника райвідділу міліції Сергій Сасовський розповів, що зловмисник після скоєного з місця події втік. Близько 23 години він повернувся на обійстя, де на горищі хліва хотів облаштувати собі нічліг. Там його і затримали.

Виявилося, що молодик, який раніше судимий за скоєння крадіжок і хуліганство, приїхав з Турійського району у село до свого 47-річного товариша, разом із яким відбував покарання у місцях позбавлення волі. Чоловіки добряче випили, коли до них на подвір'я прийшли двоє сестричок 6 і 9 років. Діти хотіли нарвати вишень. Гість став їм допомагати, а господар тим часом пішов до сусідів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Полтавщині колишній зек згвалтував 5-річну дочку в День захисника Вітчизни

Увійшовши в довіру до дітей, зловмисник заманив їх у хату. Залякуючи ножем, молодшу молодик запхав у шафу, а старшу роздягнув і зґвалтував.

Нині чоловік затриманий і перебуває в ізоляторі тимчасового тримання Рожищенського райвідділу міліції. Відносно зловмисника порушена кримінальна справа за ч.3 ст.153 КК (насильницьке задоволення статевої пристрасті неприродним способом). За скоєне підозрюваний, згідно з чинним законодавством, може опинитися за ґратами на строк від 8 до 10 років.

Зараз ви читаєте новину «Колишній зек зґвалтував 9-річну дівчинку на Волині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі