середа, 11 липня 2012 13:01

Anonymous розпочали кібер-війну із закритими ресурсами для педофілів

Anonymous розпочали кібер-війну із закритими ресурсами для педофілів
До справи долучені хакери з усього світу. ото: metronieuws.nl

Група хакерів Anonymous оголосила війну закритим ресурсам, які використовуються педофілами для торгівлі зображеннями порнографічного змісту, повідомляє Daily Mail.

Колектив хакерів опублікував відеозвернення про початок операції під назвою PedoChat. Хакери вже розмістили імена та адреси електронної пошти декількох передбачуваних користувачів одного з ресурсів, де педофіли обмінюються фотографіями дітей.

"Останнім часом нашу увагу привернуло до себе зростання кількості сайтів, присвячених педофілам, їх спілкуванню в чатах та обміну зображеннями", - заявляє на відео представник Anonymous.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Anonymous "завалили" сайт російського президента

Спікер також закликав громадськість чинити тиск на політиків і засоби масової інформації для закриття подібних ресурсів.

"На благо наших послідовників, на благо людства і для нашого власного задоволення ми будемо виганяти з інтернету і систематично знищувати будь-які подібні сайти", - підкреслюється в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хакери Anonymous зламали сайт ЦРУ

Раніше Anonymous заявляли про закриття близько 40 інтернет-ресурсів, на які припадало понад 100 Гбайт контенту з порнографічними зображеннями дітей. Також в ході операції Darknet було розкрито 190 IP-адрес (унікальна адреса інтернет-користувача, яка може бути використана для встановлення фізичної адреси) передбачуваних педофілів.

Як стверджують Anonymous у своєму зверненні, хакери відносяться до цієї справи з усією серйозністю і не збираються зупинятися найближчим часом. До участі в операції залучені послідовники Anonymous з усього світу.

Зараз ви читаєте новину «Anonymous розпочали кібер-війну із закритими ресурсами для педофілів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі