середа, 03 серпня 2022 19:52

Спецтема: Війна Росії проти України

Колишній командир "Азова" розповів, що треба робити з полоненими окупантами

Колишній командир "Азова" розповів, що треба робити з полоненими окупантами
Колишній командир "Азову" розповів, що треба робити з полоненими окупантами. Фото: Censor

Полонених російських військових важливо берегти, адже вони складуть обмінний фонд, який дозволить повернути додому захисників України.

Про це у коментарі радіо НВ заявив колишній командир "Азова" Максим Жорін. Він також наголосив, що після спілкування з полоненими росіянами дійшов висновку, що то є "чиста наволоч".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Планували, як у Маріуполі": "Азов" просувається в Запорізькій області й знищує окупантів

"Відверто кажучи, це сволота, чиста сволота. Я, зокрема, спілкуюся з ними, всіма, кого ми беремо в полон, але не можу навіть чути про те, як вони виправдовуються, що вони тут роблять, тому що насправді ми все бачимо. Я знаю точно, що кожна ця мразь знала, куди їхала. Вони свідомо стріляють, свідомо вбивають українців", – сказав Жорін.

За його словами, попри всі скоєні злочини, цих полонених важливо берегти, чого не скажеш про затриманих бойовиків із так званої ДНР.

"А "деенерівці" – це взагалі сміття, яке абсолютно нікому не цікаве, їх ні в які списки не беруть. Тому коли беремо в полон і потім дізнаємося, що це "деенерівці", то навіть трохи засмучуємося через це", – додав Жорін.

Російські окупанти вбили українських військовополонених у колонії в Оленівці, щоб приховати докази тортур для Гаазького суду.

Українських воїнів катували представники російської ПВК "Вагнер" і ФСБ Російської Федерації.

Зараз ви читаєте новину «Колишній командир "Азова" розповів, що треба робити з полоненими окупантами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі