вівторок, 21 березня 2017 18:09

Клієнтів аптек ошукали на понад 4 млн грн

Клієнтів аптек ошукали на понад 4 млн грн
b24.te.ua

У Тернопільській області група шахраїв виманила у пенсіонерів понад 4 мільйона гривень.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури області.

"Шахраї використовували викрадені бази фармацевтичних фірм. Телефонували їх клієнтам. Їм пропонували відшкодувати кошти за нібито доставлені неякісні медичні товари. Таким чином, виманювали у людей гроші, як компенсацію за свої послуги. Шахраї діяли по всій Украні. А "кол-центри" знаходилися в орендованих квартирах у Києві. До правоохоронців першими звернулися ошукані пенсіонерки з Тернопільщини. На рахунку шахраїв понад 50 жертв. Більшість з них - літні люди", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У столиці новий вид шахрайства: вимагають решту із 500 грн

Державна фіскальна служба спільно із СБУ викрили незаконний канал постачання незареєстрованих в Україні лікарських засобів онкологічної групи. Продукції вилучили на 5,6 млн грн. Двох осіб встановили. Одна зі спільниць проживає в Туреччині. Звідти щотижня відправляла до Києва ліки для онкохворих. Доставку приймав кур'єр, передавав іншій спільниці. Отримані ліки жінка продавала через інтернет-магазини. Шахрайку затримали.

Зараз ви читаєте новину «Клієнтів аптек ошукали на понад 4 млн грн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі