пʼятниця, 02 грудня 2022 21:55

Спецтема: Війна Росії проти України

Кличко оприлюднив список ринків, супермаркетів і ТРЦ, які працюватимуть у разі блекауту в Києві

Кличко оприлюднив список ринків, супермаркетів і ТРЦ, які працюватимуть у разі блекауту в Києві
Мер Києва Віталій Кличко опублікував перелік ринків, супермаркетів і ТРЦ, які працюватимуть у разі повної відсутності електропостачання столиці. Фото: Getty Images

Мер Києва Віталій Кличко опублікував перелік ринків, супермаркетів і ТРЦ, які працюватимуть у разі повного знеструмлення столиці.

Він наголосив, що столична влада й бізнес готуються до різних варіантів розвитку подій. Перелік магазинів, які працюватимуть у разі блекауту в Києві, мер оприлюднив у Telegram.

"У випадку нових ударів ворога по критичній інфраструктурі України та повного знеструмлення внаслідок цього, у столиці працюватимуть окремі торгові мережі, ринки, магазини й ТРЦ", – повідомив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "У Києві майже графік" – гендиректор Yasno повідомив обнадійливі новини щодо відключення світла

Влада склала перелік із зазначенням адрес торгових мереж, продуктових ринків, магазинів (супермаркетів) і ТРЦ, які продовжуватимуть працювати на автономних джерелах живлення, щоб забезпечити потреби киян у харчах, воді, побутових і промислових товарах.

Кличко опублікував окремо перелік супермаркетів, ТРЦ і ринків, і закликав киян завантажити на свої пристрої цей перелік.

Він додав, що графік роботи торгових мереж, магазинів, ринків в умовах, коли не буде електропостачання, можуть скоротити.

Оскільки росіяни не полишають спроб залишити українців взимку без світла, тепла й води, у Києві готуються до різних варіантів розвитку подій.

У випадку надзвичайної ситуації столиця житиме і працюватиме, але в дуже складних умовах. Про це у Telegram написав міський голова Віталій Кличко.

За його словами, у разі нових ударів ворога по енергосистемі України й повного знеструмлення столиці, на всіх маршрутах наземного транспорту працюватимуть автобуси. Проїзд у них буде безплатним.

Рух поїздів метрополітену, коли довго не буде світла, тимчасово зупинять.

Зараз ви читаєте новину «Кличко оприлюднив список ринків, супермаркетів і ТРЦ, які працюватимуть у разі блекауту в Києві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі