пʼятниця, 19 серпня 2011 19:27

"Київська влада винна у погромах на Троєщині" - Кличко

"Київська влада винна у погромах на Троєщині" - Кличко

Депутатська фракція "УДАР Віталія Кличка" у Київраді вимагає від столичної влади негайно врегулювати ситуацію навколо скандального будівництва на вул. Маяковського у Деснянському районі Києва.

Про це йдеться в зверненні депутатів до керівництва КМДА.

"Останні події на будівельному майданчику показали, що групи спортивних молодиків, під керівництвом забудовників і при повному потуранні співробітників міліції, нехтують будь-якими нормами закону. У хід йдуть каміння, палиці, сльозогінний газ. Якщо міська влада оперативно не втрутяться в конфлікт, його наслідки можуть бути непередбачуваними. І вся відповідальність за це ляже особисто на голову Київської міської державної адміністрації ", - переконані у фракції" УДАР ".

На думку депутатів Кличка, якби влада виступала проти незаконних забудов, "Київміськбуд", який сьогодні повністю підконтрольний КМДА, ніколи б не почав зведення торгово комплексу на місці зеленої зони та дитячого майданчика.

"З одного боку чиновники декларують боротьбу з корупцією і заявляють, що відтепер все будівництво в місті має відбуватися згідно із законом, а з іншого - закривають очі на кричущі порушення його норм".

Фракція "УДАР" звернулася до Генеральної прокуратури, керівництва МВС, столичну Інспекцію державного архітектурно-будівельного контролю та у Головне управління Державного агентства земельних ресурсів України в м. Києві з закликом терміново вжити адекватних заходів, щоб врегулювати ситуацію навколо скандального будівництва і покарати винних у порушенні закону.

Зараз ви читаєте новину «"Київська влада винна у погромах на Троєщині" - Кличко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

37

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі