понеділок, 09 квітня 2012 16:26

Київська прокуратура безоплатно забрала у людини літак

Київська прокуратура безоплатно забрала у людини літак
Літак коштує близько 28 мільйонів гривень. Фото: donbass.ua

Рішенням апеляційного суду на вимогу прокуратури Київської області у власність держави конфісковано літак цивільної авіації Falkon 20-E5, повідомляє прес-служба прокуратури Київської області.

"За рішенням суду апеляційної інстанції на вимогу прокуратури Київської області конфіскований (безоплатно передано у власність держави) літак цивільної авіації Falkon 20-E5 загальною вартістю близько 28 млн грн, зворотний вивіз якого за межі митної території України у встановлений строк не здійснено", - говориться в повідомленні відомства.

У прес-службі повідомляють, що апеляційний суд області скасував постанову Бориспільського міськрайонного суду у справі про порушення митних правил і привернув громадянина України до адміністративної відповідальності із застосуванням відповідного стягнення по ст.348 Митного кодексу України (порушення митних зобов'язань про зворотне вивезення товарів).

"Відповідно до норм вказаної статті товари, які були тимчасово ввезені на митну територію України під зобов'язання про зворотне вивезення, мають бути вивезені у строк, зазначений у зобов'язанні про зворотне вивезення", - зазначили в прокуратурі.

Зараз ви читаєте новину «Київська прокуратура безоплатно забрала у людини літак». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

29

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі