четвер, 23 травня 2013 08:40

Кіровоградський міліціонер пограбував медсестру, бо йому забракло грошей на пиво

Кіровоградський міліціонер пограбував медсестру, бо йому забракло грошей на пиво
Фото: foto.delfi.ua

У Кіровограді міліціонеру інкримінують пограбування. Жертвою бандита стала медсестра, пишет ТСН.

Як з'ясували колеги, правоохоронцеві не вистачило 50 грн на пиво. Тож він напав на медсестру, яка поверталася з роботи. Незнайомець перестрів її під будинком, повалив на землю та видрав із рук сумочку.

Наступного дня міліціонер вийшов на службу – до того самого відділу міліції, куди звернулася із заявою його жертва. Жінка зазначила, що розбійник забрав у неї 230 грн, телефон та зарплатна картка.

Міліціонер проколовся двічі: почав користуватися телефоном жертви і спробував зняти гроші з її банківської картки. Завдяки цьому його й вирахували колеги.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Столичного міліціонера, який забив на смерть людину, посадили на 9 років

Що стала жертвою правоохоронця, постраждала навіть не здогадувалася. "Здавалося б, людина така, що має захищати, а він нападає. Від кого тоді чекати захисту? Я була в шоці", - зізнається вона.

Аби уникнути звинувачень в упередженості, справу тепер розслідує не міліція, а прокуратура.

"У даний час здобуто достатньо доказів вини цього працівника міліцїї у вчиненні грабунку відносно мешканки міста. Покаранням за даний вид злочину передбачено позбавлення волі на строк від 4 до 6 років", - розповів прокурор Кіровограда Дмитро Титор.

Слідчі прокуратури кажуть, що це вже третє кримінальне провадження стосовно працівників патрульно-постової служби Кіровограда. А отже, вони тепер вивчатимуть і питання якості підбору кадрів у цей підрозділ МВС.

Зараз ви читаєте новину «Кіровоградський міліціонер пограбував медсестру, бо йому забракло грошей на пиво». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

30

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі