неділя, 04 червня 2017 15:34

Кількість жертв масового вбивства у Росії зросла

Кількість жертв масового вбивства у Росії зросла

Число жертв вбивства в дачному кооперативі біля селища Редкино Тверській області Росії зросло до дев'яти осіб.

Про це пише російське видання "Комсомольская правда".

Вбивцею виявився 45-річний житель Москви Сергій Єгоров. Після вживання спиртних напоїв в компанії він почав розповідати, як проходив військову службу в ВДВ, як бив головою цеглини і стрибав з парашутом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловік скоїв масове вбивство в Тверській області

У компанії йому не повірили, адже на вигляд він був не спортивного вигляду. Сергій Єгоров розлютився і пішов, а через кілька хвилин повернувся з карабіном "Сайга". Потім чоловік почав методично розстрілювати людей.

"Люди вискакували на вулицю, але стрілець був влучним, вбивав усіх. Один з чоловіків намагався сховатися в дерев'яному туалеті, що біля будиночка, Єгоров пострілом поклав і його. Лише одна дівчина, поки на вулиці йшла стрілянина, змогла сховатися під ковдрою на другому поверсі . Тремтячими руками набрала номер поліції ", - пише видання.

Поліцейські, які прибули на місце інциденту, побачили, що Єгоров стягує трупи поруч один з одним. Його затримали, коли він відклав зброю, щоб взятися за чергове тіло. Відзначається, що дев'ятий труп виявили в багажнику автомобіля злочинця.

Зараз ви читаєте новину «Кількість жертв масового вбивства у Росії зросла». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі