четвер, 05 січня 2012 16:18

Киянин загинув під Вінницею через невдалий маневр на дорозі

У середу, 4 січня, близько 18 год неподалік села Кудлаї Немирівського району на Вінниччині в автокатастрофі загинув 29-річний житель Києва. Трагедія трапилася через його невдалий маневр на дорозі, - повідомляє ДАІ Вінниччини.

Киянин виїхав на зустрічну смугу, в результаті врізався у "Фольксваген Кадік" під керуванням 48-річного чоловіка з райцентру Бершадь. Авто від удару зіштовхнувся зі "Шкодою Фабією".

"Від отриманих травм водій "Фольцваген Пассат" загинув на місці. Труп направлений на судово-медичну експертизу. Проводяться слідчі дії", - розповів начальник відділу профілактики Державтоінспекції Вінниччини Володимир Мотичко.

"Тут часто аварії трапляються. Якесь місце прокляте. А ця аварія неподалік церкви. Там і дорога хороша, бо її спеціально до храму кращою зробили. Слава Богу, що всі, хто зіштовхнувся — немісцеві", - розповіла жителька села Байраківка, не представилася.

За минулу добу трапилося 159 порушень на дорогах Вінниччини.

Зараз ви читаєте новину «Киянин загинув під Вінницею через невдалий маневр на дорозі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі