пʼятниця, 24 лютого 2023 12:44

Керченський міст 24 лютого знову перекрили

Керченський міст 24 лютого знову перекрили
Рух Керченським мостом знову перекрили. Фото: krymr.com

Російські загарбники 24 лютого знову перекрили рух автомобільного та залізничного транспорту Керченським мостом у напрямку російського Краснодара.

Офіційно це пояснили ремонтними роботами. Принаймні у цьому запевнили в МНС РФ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Криму нестача ліків: що трапилося

"У зв'язку з проведенням ремонтних робіт на залізничному мосту з 11:00 до 12:00 (за московським часом ‒ Gazeta.ua) 24 лютого 2023 року рух по Кримському мосту буде припинено", ‒ йдеться в повідомленні.

При цьому ще напередодні віцепрем'єр РФ Марат Хуснуллін заявляв, що на мосту всі роботи нібито завершили й повністю відновили рух автомобільним транспортом.

Анексований Росією Крим можна звільнити до кінця літа, якщо українська армія отримає від країн-партнерів необхідну зброю, зокрема далекобійні ракети ATACMS. Таку думку в інтерв'ю New Voice висловив колишній командувач армії США в Європі Бен Годжес.

Звільнення тимчасово окупованого Криму завжди було пріоритетом для Збройних сил України, як і звільнення Донецька і Луганська. Лише разом з економічним тиском, зовнішньополітичною ізоляцією, підтримкою України з боку партнерів і, звичайно, діями наших Збройних сил можна досягти успіху, розповів командувач Оперативного командування Сухопутних військ "Південь", генерал-майор Андрій Ковальчук.

Зараз ви читаєте новину «Керченський міст 24 лютого знову перекрили». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі